Nieuws

Hoe doe je zaken in België? Waar liggen de kansen in samenwerking met Belgen? Daarover organiseert de Kamer van Koophandel Road2Belgium op 15 oktober 2015 in Tilburg. Met workshops ‘Belg in de Boardroom’ kom langs en win een gesigneerd exemplaar!

Op uitnodiging van de contactgroep België van de Tweede Kamer is er een ontbijt georganiseerd met Belgische ondernemers in Nederland en Nederlandse ondernemers in België. Meer info vind je hier.

Zakendoen in België. De Nederlandse KvK organiseert Road2Belgium met workshops en keynote ‘Belg in de Boardroom’.

Op 3 oktober 2013 vond de eerste Nivé Masterclass ‘Belg in de Boardroom’ plaats. Hier kunt u een sfeerimpressie zien van deze sessie.

Een vooruitblik op de Belgische troonswisseling bij Lijn1 (NTR) op Radio 1:

Te gast bij L1 radio in het programma ‘De Stemming’ live vanuit café Forum in Maastricht. Ondernemer Koen Batsleer is Belg en doet in Nederland zaken met Officenter. Beluister hier het geanimeerde gesprek.

Op donderdagavond 25 april was de Belgische boekpresentatie in de Nederlandse Ambassade in Brussel. Tijdens een debat onder leiding van Gerd De Smyter spraken Tom Verhaegen (ceo Koninklijke Grolsch) en David Gering (directeur Charleroi Airport) over hun ervaringen in het zakendoen als Belg in Nederland en als Nederlander in België.

Op 22 april was de Nederlandse boekpresentatie in De Brakke Grond in Amsterdam.

Jan Peter Balkenende heeft het voorwoord van het boek Belg in de Boardroom geschreven.Hij baseert zich op zijn ervaringen als premier in het zakendoen met Belgen. ‘Bourgondisch polderen’ is de titel van zijn voorwoord.